Profil firme

SPIN d.o.o., osnovan 1995.godine u Tuzli, nastao je udruživanjem stručnjaka, koji su stečana iskustva i sopstveni entuzijazam, doveli do renomirane firme u svijetu informatike, a naročito u izradi softverskih rješenja. Kroz dugogodišnji rad stekli smo tržišnu reputaciju firme koja uspješno projektira i izvodi složene informacijske sisteme.
Certifikatom ISO 9001:2015. zvanično je potvrđeno da je naš sistem upravljanja kvalitetom u skladu zahtjevima iz norme, te da je usklađen sa propisima.

Naša vizija:
Sticanje imidža firme koja uspješnom primjenom najnovijih IT tehnologija, u saradnji sa komitentima, kreira informacione sisteme i najzahtjevnija poslovna softverska rješenja.

Naša misija:
Optimizacija rada komintenata kroz razvoj modernog, inovativnog softvera, prilagođenog korisniku.

Kadrovi
Stalnom obukom iz radnog odnosa, obrazovanjem i specijalizacijom, SPIN d.o.o. je stvorio ekipu specijalista i stručnjaka koji daju garanciju za uspješno i visokokvalitetno instaliranje i implementiranje poslovno informacionih sistema.
Brigom o potrebama i interesima svakog uposlenika gradimo klimu saradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan zaposlenik i timski rad ključ su uspjeha našeg preduzeća.